maanantai 22. huhtikuuta 2013

Ruusunmekon vuosi

Huhtikuussa Ruusunmekko ei ole kovinkaan kutsuva... ja tämä todellakin on värikuva. Puutarhassa on noin 100 eri pensasruusulajiketta, väriskaala vaalenpunaisesta roosaan, vähän pinkkiä ja ehkä aavistus valkoista. 
Kellarissa on vihreämpää, se on kylpenyt valossa koko talven.
Jopa wisteria innostui kukkimaan maaliskuussa.Noin 60 eri pelargonilajikkeen siirto kellarista Verstaaseen on työläs, 
nyt vasta puolet aarteista ovat päässeet luonnon valoon.Verstaassa on jo pari kukkijaa, Pelargonium 'Happy Birthday' on viime syksyn alelöytö Turusta. Samaisella reissulla löytyi myös muita vanhoja ruotsalaisia pelargonilajikkeita. 

 

7 kommenttia:

 1. No hoo, täällähän on komia alku, heti nappasin suosikeihini - lisää päivityksiä kiitos:)

  Ja ota please pois jossain vaiheessa tuo kirjaintarkistus, bloggerilla on oma hyvä roskansuodin. Joskus noista ei saa mitään selvää ja jos ihmettelet mistä puhun niin se ei näy sinulle sinun omassa blogissasi. Mutta siellä kun menee blogin ulkoasuun löytyy asetukset ja asetuksista kommentit ja sieltä näytä kirjaintarkistus niin siitä voipi estää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Inksu, yritin käydä tekemässä muutoksen, mutten ainakaan vielä onnistunut. Taidan odotella, jotta blogi-tukeni taas joskus piipahtaa kotona :)

   Poista
 2. Hieno juttu, se helpottaa kommentointia kummasti tosi paljon:) Niin ja tervetuloa bloggaamaan, täällä on tosi mukavata väkeä liikkeellä.

  VastaaPoista
 3. No niin tästä se lähtee! Sinullakin nyt nuo rajaukset kuvien ympärillä:) Hm mikähän tuo Inkiväärin mainitsema kirjaintarkistus oikein on? En ole ainakaan tietääkseni osannut minäkään poistaa sellaista?! Ahaa se on siis nuo salakirjaimet ja numerot:D Yritämpä poistaa itseltänikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, rajaukset tulivat kaupanpäälle ja niin kuin mä funtsin niitä etukäteen. Inksun kirjaintarkistusta en ole edelleenkään osannut poistaa, onnistuitko sinä?

   Poista
 4. Vau, sulla on oikea pelargonitarha. Itsekin hurahtanut niihin, mutta vasta toisen talven talvetin nyt. Ja hyvin onnistuikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea, siitä se pelargonikuume nousee. Jotkin lajikkeet talvehtivat huonommin, joten epäonnistumisia ei kännata liiemmin harmitella. Ja suurin pahe on liika kastelu!

   Poista